Velg filmer

21 Gram
(21 Grams)
Tre personer som ikke kjenner hverandre lærer hvor kort veien kan være mellom livslykke og dødsangst. Historiene deres veves tilfeldig i hverandre. Hvis alle tre skal forandre sine liv, får det opprivende konsekvenser for de andre.

Matematikkprofessor Paul Rivers vet hvor lite som skal til for å ødelegge likevekten. Han vet det plagsomt godt, nå som et sviktende hjerte har startet å telle ned til den siste dagen. Mens han venter på en hjertetransplantasjon, håper kona Mary å bli gravid før Paul eventuelt dør. Cristina Peck har lagt bak seg en vill ungdomstid. Hun er lykkelig gift og elsker de to småjentene sine. Familielivet hennes utstråler glede og livsmot. Lengre ned på den sosiale rangstigen står eks-fangen Jack Jordan og hans familie. Jacks liv er nøkternt og vanskelig, men han har funnet ny styrke i troen på Kristus.

Disse tre umake personene blir slynget inn i samme bane idet en brutal ulykke krever flere liv. Paul må konfrontere sin egen dødelighet. Cristina må utføre drastiske handlinger for å fri seg fra sin egen sorg. Jack må ta et oppgjør med sin egen tro. Hva de enn kommer fram til, vil det sette varige spor i de andre. Felles for alle tre er viljen til å leve og troen på å strekke ut ei hånd. Spørsmålet blir om det er nok?


Medlemmers rating:
Rating:     Gi din stemme:

De som leide denne, leide også:
Cirkeline - ost og kjærlighet Star Wars V: Imperiet slår tilbake Kipper Gjesten The Quick and the Dead Eurotrip


© 2000-2004 Film24.no. All rights reserved.
Tips en venn: Ditt navn: