Kommer
28.03.2007
Kalde føtter
(4
 stemmer)

Harrytappen Kalle kommer hjem til byen med lomma full av spenn, og har bare èn tanke i hodet: bli sammen med Trine, den peneste dama i hele fylket. Først må han kvitte seg med et lite problem: den dølle typen hun er forlovet med.

Kalle, en kul harrytapp som ikke eier skam i livet, kommer hjem til byen etter å ha tjent seg søkkrik i USA på Lick-a-Baum; en genial oppfinnelse som gir rånere frisk ånde. Nå er hans eneste mål å bli sammen med Trine, den peneste dama i byen.

Men før Kalle rekker å gjøre sitt fremstøt, har den smånevrotiske , dølle Christer kommet ham i forkjøpet og fridd til Trine! Kalle er rasende, og legger en slu plan for å stanse bryllupet og feie Christer av banen.

En dag dukker det ei snasen dame ved navn Veronica opp i platesjappa der Christer jobber, og Christer oppdager at hun har nøyaktig samme, sære musikksmak som ham! De ender på en date, og før Christer vet ordet av det er han er solgt. Han er forelska, men i feil dame!

Christer må få utsatt bryllupet! Kalle er overlykkelig, og setter opp en ny date med Veronica. Kvelden kulminerer i seksuell skandale, ulykke, vold og ambulanseutrykning, men verst av alt: Kalle har fått det hele på tape!

Christer bryter fullstendig sammen, og tilstår alt for Trine. Dypt såret bryter hun forlovelsen og vender seg til Kalle, som viser seg å være en stor støtte i sorgen...

Christer er knust. Men så oppdager han at Veronica hele tiden var kjøpt og betalt av Kalle! Da Trine får høre om dette, gir hun Kalle på båten og finner tilbake til Christer.

På den store bryllupsdagen får Christer panikk da han oppdager både Kalle og Veronica blant gjestene! Han vet at Kalle har hans utskeielser på tape, og et sterkt ønske om å sabotere hele seremonien.

Skandalene tidligere kommer til å virke bagatellmessige sammenlignet med det som nå kommer....
Medlemmers meninger:
Bli den første til å kommentere denne filmen!
Din mening:
For å kunne skrive en kommentar må du logge inn