17
 stemmer
Superman Returns


"Selv om du er oppdratt som et menneske, betyr ikke det at du er en av dem. De kan være flotte mennesker, Kal-El. De ønsker å være det. De mangler bare lyset til å vise dem veien. Særlig på grunn av dette - deres potensial for å gjøre gode ting - har jeg sendt dem deg... min eneste sønn." Jor-El

Supermann - født på en planet som for lengst har dødd - ble oppdratt av adoptivforeldre på Kent-gården i Kansas. Den unge gutten Kal-El fikk navnet Clark Kent, og selv om han er vokst opp blant mennesker, er han ikke en av dem. Under Jordas gule sol kan han gjøre ting de bare kan drømme om. For å fungere blant dem må han leve et dobbeltliv som den milde, anonyme Clark Kent, og så forvandles han i hemmelighet til Mannen av stål når verden roper om hjelp.

Nå har verdens kriser vært uløst i fem år siden Supermann forsvant på mystisk vis. Uten ham har kriminaliteten økt i byen Metropolis og andre steder. Da er det ikke engang medregnet de kommende, ødeleggende gjerningene til Lex Luthor, som har kommet seg ut av fengsel i den hensikt å bruke Supermanns teknologiske hemmeligheter for egen vinning og æres skyld.

Lois Lane, stjernejournalist i Daily Planet og Supermanns sanne kjærlighet, har gått videre siden Supermann forsvant uten et ord. Hun har til og med vunnet den prestisjetunge Pulitzer-prisen for essayet "Hvorfor verden ikke trenger Supermann". Lois har andre ting å tenke på - hun er forlovet med redaktørens nevø og har en liten sønn.

For Supermann ender jakten på en plass i universet tilbake på Kent-gården, hos den eneste familien han kjenner. Hans skjebne ligger i Metropolis. Ved å se Lois inn i øynene skjønner han at hans sanne hjem er blant de feilbarlige, men egentlig gode menneskene på Jorda.
Nå som planene til Lex er fullført bare timer etter at Supermann er vendt tilbake, trenger verden Mannen av stål mer enn noen gang.

De som leide denne, leide også:
40 Year-Old Virgin Serenity The Island Brødrene Grimm Transporter 2

Medlemmers meninger:
Logg inn for å si din mening om filmen
 
    Ekstremt kjedelig
Jeg så denne filmen på kino. Den var så kjedelig at jeg hadde lyst til å gå midt i filmen. Jeg ble mer opptatt av å se på klokka enn filmen. Det er nok historie til en 20 minutters TV episode, men de har drøyd den ut til en 3 timers lang film om å se på skyer.

Kjøp en flybillett ved vinduet og sitt å se på virkelige skyer isteden.
Skrevet av 
  - 22.11.2006
 
Din mening:
For å kunne skrive en kommentar må du logge inn